ONLINE COACHING

Anna: Door de ervaringen van Paula voelde ik me echt gehoord en begrepen! Zij heeft mij geleerd dat bij acceptatie nu ook gaat horen dat ik accepteer dat ik kleine stappen vooruit maak en trots mag zijn op wat ik heb bereikt. (Hoe weinig dit ook mag lijken in vergelijking met mijn ‘gezonde’ leven).Ze leerde mij dat ik keuzes mag maken die voor mij goed voelen en niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Amanda: “Ik ben me veel bewuster van de dingen die ik kan en kijk op een andere manier naar de toekomst. Zie meer mogelijkheden in plaats van alleen maar beperkingen. Ik vaar meer mijn eigen koers en voel me op sommige momenten echt sterker.Het afstemmen van de energie aan het begin van elke sessie was erg bijzonder! De vraagstelling was soms vrij direct, wat bij mij ook nodig is om achter het ware antwoord te komen. Gesprekken voelden aan als oprecht en ik kon alles vertellen.”

Renske: ” Het hielp me dat je me als het ware een spiegel voorhield, me confronteerde met mijn eigen gedachtes. Ik ben me veel meer bewust geworden. Je blijft professioneel handelen/ je gaat niet teveel mee in de emoties van de ander. Ook dat is heel fijn. Het coach zijn is je op het lijf geschreven”

Dayenne: “Jij had snel door dat ik het prettig vond om met opdrachten te werken. De verschillende opdrachten die jij mij gaf hebben zeker geholpen om ook dankbaar te zijn voor de kleine dingen. Ik sta veel positiever in het leven, al is dat op een minder goede dag wel balen. Ook daar kan ik nu beter mee omgaan. Het geeft mij een prettig gevoel om te genieten van de dingen in plaats van in de negatieve spiraal te blijven.”

                               SEA & SOUL COACHING

Lisa: “Het was heel bijzonder en inspirerend om SEA&SOUL mee te maken. Ik heb de manier van coachen als heel fijn ervaren en ik heb nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan waar ik veel mee kan doen. Ik zou het zéker aanraden om een keer een coaching sessie te gaan volgen!

Een paar dagen geleden had ik een coachingsessie, en deze sessie was net het ene zetje dat ik nodig had om weer voor mijn doel te gaan. Het heeft mij doen beseffen dat ik dit echt wil, en dat als ik er echt voor ga, dat het dan zéker goedkomt. Tijdens de sessie zag ik ook voor me hoe ik andere mensen kan helpen, en dat gaf mij de kracht om deze pagina aan te maken. Ik ben dan ook dankbaar voor deze sessie, want hierdoor kreeg ik net dat ene beetje meer vertrouwen in dat ik mijn doel kan verwezenlijken, en dat is iets wat ik ook uit wil dragen: heb vertrouwen in jezelf en in wat jij kan!”