20180824_153543

Wanneer : zaterdag 13 oktober

Waar: Strand van Wijk aan Zee

Tijd: 13.30 uur – 15.30 uur

Investering: 10 euro

Online meets offline. Omdat ik houd van echte verbinding en het verhaal achter de persoon, organiseer ik de allereerste SEE YOU @ SEA. Geen programma, geen verplichtingen, geen verwachtingen, gewoon ongedwongen thee / koffie met elkaar drinken, eventueel lekker wandelen op het strand en ervaringen uitwisselen.

Voor wie?  Voor iedereen die zin heeft in een gezellige middag en ervaringen wil uitwisselen en / of vragen wil stellen.

Het lijkt mij super om JOU te ontmoeten! Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt vooraf van mij een mail met de gegevens.  Mocht je nog vragen hebben, kun je die natuurlijk altijd stellen.

Ik hoop JOU te ontmoeten op zaterdag 13 oktober !