IMGP1294a

SEE YOU AT SEA

Anderen zeggen dit over mij:

*Wow wat een bijzonder magische week, met mooie inzichten, inspiraties en ‘ontmoetingen’. Fijn om zo bewust te leven met liefde voor en met mijzelf en anderen, het geeft veel inspiratie maar ook vertrouwen. Zoals jezelf al zij, het was een soort ‘bubbel’ waarin ik geleefd heb deze week. Met heel veel mooie signalen waar ik aan kan werken en om nieuwe stappen te gaan zetten. Deze week was zo bijzonder mooi! Zo goed voor mijn vertrouwen. Zo blij dat ik heb meegedaan aan deze week. Gelijk vanaf het begin dacht ik JA! Het is zoon goede keuze geweest om mee te doen! ( Sara – die meedeed aan een week vol liefde) 

Ik vind jouw dagelijkse quotes/overdenkingen op instagram al heel geweldig. Ze zetten me echt aan het denken. Ik merk ook dat ik al heel bewust bezig ben met “leven”. Zo’n week als afgelopen week doet daar nog net een schepje bovenop. ( Natasha – die meedeed aan een week vol liefde) 

*Door de ervaringen van Paula voelde ik me echt gehoord en begrepen! Zij heeft mij geleerd dat bij acceptatie nu ook gaat horen dat ik accepteer dat ik kleine stappen vooruit maak en trots mag zijn op wat ik heb bereikt. (Hoe weinig dit ook mag lijken in vergelijking met mijn ‘gezonde’ leven).Ze leerde mij dat ik keuzes mag maken die voor mij goed voelen en niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen. ( Andrea – persoonlijke coaching) 

quote

Als je anders denkt, ga je je anders voelen

**Ik ben me veel bewuster van de dingen die ik kan en kijk op een andere manier naar de toekomst. Zie meer mogelijkheden in plaats van alleen maar beperkingen. Ik vaar meer mijn eigen koers en voel me op sommige momenten echt sterker. ( Dayenne – persoonlijke coaching) 

IMGP1405a

Ontmoet ik jou een keer?

***Het afstemmen van de energie aan het begin van elke sessie was erg bijzonder! De vraagstelling was soms vrij direct, wat bij mij ook nodig is om achter het ware antwoord te komen. Gesprekken voelden aan als oprecht en ik kon alles vertellen ( Renske – persoonlijke coaching)

quote

Pijn en verdriet laten je verlangen zien

****Ik zou het zeker aanraden! Niet alleen voor mensen met multiple sclerose die worstelen met vragen of gevoelens, maar ik denk dat een heel breed scala aan mensen hier baat bij kunnen hebben. Zeker het online coachen is erg laagdrempelig, je zou het bij wijze van spreken nog in je pyjama kunnen doen. ( Myrthe – online coaching) 

*****Ik heb geleerd om meer tijd te spenderen aan mezelf en ik bekijk het leven nu op een andere manier. Ik kan alles meer relativeren,en geniet nog meer van kleine dingen. Ook kan ik sommige dingen meer afblokken. ( Dayenne – persoonlijke coaching)

 

**** Het was heel bijzonder en inspirerend om SEA&SOUL mee te maken. Ik heb de manier van coachen als heel fijn ervaren en ik heb nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan waar ik veel mee kan doen. Ik zou het zéker aanraden om een keer een coaching sessie te gaan volgen! ( Nicole – SEA & SOUL ) 

Sea & Soul

Loop je een keer met mij mee?

Een paar dagen geleden had ik een coachingsessie, en deze sessie was net het ene zetje dat ik nodig had om weer voor mijn doel te gaan. Het heeft mij doen beseffen dat ik dit echt wil, en dat als ik er echt voor ga, dat het dan zéker goedkomt. Tijdens de sessie zag ik ook voor me hoe ik andere mensen kan helpen, en dat gaf mij de kracht om deze pagina aan te maken. Ik ben dan ook dankbaar voor deze sessie, want hierdoor kreeg ik net dat ene beetje meer vertrouwen in dat ik mijn doel kan verwezenlijken, en dat is iets wat ik ook uit wil dragen: heb vertrouwen in jezelf en in wat jij kan! ( Lisa – SEA & SOUL)

Menu