Herken jij jezelf in de volgende zinnen?

Je energie is de laatste tijd niet zo hoog als je zou willen.

Je bent uit balans en daar word je niet blij van.

Je bent er altijd voor anderen, maar je vergeet jezelf regelmatig.

Je hebt veel kwaliteiten en laat dit ook graag aan de buitenwereld zien.

Je legt de lat voor jezelf vaak hoog en hebt veel ballen hoog te houden.

Je bent gevoelig voor stemmingen en helpt anderen graag.

Nee zeggen en anderen teleurstellen vind je moeilijk en daarom gaat dit soms zelfs ten koste van jouw eigen energie.

SEA

SEA RESTORE YOUR SOUL

Diep van binnen voel je dat er meer is en dat het tijd is dat er iets gaat gebeuren, zodat jij meer in je kracht komt.

Als jij je hiervoor open durft te stellen en op zoek gaat naar wie jij werkelijk bent,wanneer jij jezelf omarmt, liefhebt en koestert dan kun je jezelf helen.

Je zult merken dat jij je krachtiger en energieker gaat voelen als je ontdekt dat het enige dat je te doen staat ………..keuzes maken, jezelf op nummer 1 zetten en uit liefde voor jezelf te gaan leven.

Shine

Dare to shine

Ik coach gevoelige ambitieuze vrouwen.

Ik help jou bij het maken van keuzes. Ik leer je hoe jij jezelf op nummer 1 kan zetten, zonder dat jij je schuldig voelt.

We gaan ervoor zorgen dat jouw energie weer hoger wordt en dat je meer in je kracht komt!

Ik ontwikkelde een gratis e – book met oefeningen die je al een klein beetje op weg kunnen helpen!

Ik wil dat e – book wel lezen!

cropped-20190127_Bianca_van_der_Veen_Portraiture_009.jpg

DESIGN YOUR OWN LIFE

Ik geloof dat liefde heelt. Dat je jezelf kunt helen en daarmee indirect de mensen om jou heen.

Ik geloof in liefde, heel veel liefde.Voor jezelf voor de wereld voor je omgeving.
Geen oordelen, geen stress, geen ego, maar gewoon zijn, en vanuit jouw cirkel van invloed de wereld een stukje mooier maken. Door je eigen leven te gaan leiden. Het leven waar jij heel blij van wordt, zodat het jou energie geeft.

Elkaar in de waarde laten. Iedereen is anders. Het goede in de mensen zien. De strijd die iedereen levert. Geloven dat elk mens uiteindelijk op zoek is naar liefde en waardering.Helaas begint dat niet in de buitenwereld maar juist van binnen. Hoe meer liefde voor jezelf, hoe meer liefde in jouw omgeving.
Trek de juiste mensen naar je toe, lees boeken, durf te groeien, durf patronen te doorbreken. Je bent het zo ongelooflijk waard.

Je bent niet jouw gedachten, je bent niet jouw opvoeding, je bent niet jouw opleiding. Keer naar binnen en voel jouw potentie. Dat zit er al. Jouw talenten hoeven alleen maar de ruimte te krijgen om te doen waar ze allang goed in zijn, waar ze niets meer voor hoeven leren. Vanuit flow, zachtheid, kwetsbaarheid maar ook met een ongelooflijke kracht.
Laten we samen de wereld een stukje mooier maken, liever, zachter en gezonder. Zorg goed voor jezelf, begeef je in positieve kringen, stap uit negativiteit en stap uit patronen die niet meer helpend zijn. Leer elke dag van wat je meemaakt en neem deze levenslessen mee.

Als je nu meteen denkt, JAAA, dit is iets voor mij, stuur mij dan een mailtje voor een GRATIS online kennismakingsgesprek.

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″ /][/contact-form]
Menu