Eindelijk is het zover. Een uitbreiding van mijn aanbod waar ik super blij mee ben. Namelijk : LIGHT UP THE LOVE. Dit is een reiki behandeling op afstand inclusief een persoonlijke kaart die ik voorafgaand aan de behandeling, voor jou trek. Het enige dat je nodig hebt, is een rustige plek waar je 30 minuten lang niet gestoord wordt.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld. Waar Reiki stroomt, wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat, opgelost.

Ik heb de opleiding REIKI 1 en REIKI 2 mogen volgen en zelf ondervonden hoeveel dit voor je lichaam en je energie kan betekenen. Het voelt als een missie om hier meer mee te doen. Om ook jou de kracht hiervan te laten ervaren. Ook hier geldt dat de kracht van het zelfhelende vermogen van de mens zoveel malen groter is dan wij denken.

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van, maar geeft zich over aan het vertrouwen.

Lijkt het jou fijn om op deze manier kennis te maken met REIKI, meld je hieronder dan meteen aan. Ik zal dan contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Tijd: 30 minuten

Investering: 25 , – euro kennismakingsprijs

Als je daarna enthousiast bent ( wat ik natuurlijk zeker verwacht), zie ik je graag weer terug. Je kunt je namelijk op elk moment weer aanmelden voor een nieuwe behandeling.

Shirley: “Ik voel de me na de behandeling fit en uitgerust. Ik sliep ook super fijn. Zelfs mijn vriend viel het op.”

Yvonne: “Mijn benauwdheid was een heel stuk minder er daardoor sliep ik veel beter. Ook voelde ik me na de laatste behandeling emotioneel heel stabiel”

Lieve groet,

Paula