Vaak zitten we zo vast in oude patronen of rollen dat we onszelf er volledig mee identificeren. We geloven dat dat is wie we zijn. Terwijl als je volledig naar binnen keert en al jouw gedachten over wie je denkt te zijn loslaat, dan is er gewoon een volledige rust. Een kalmte, vol liefde die niet in woorden uit te leggen is of met wetenschappelijk bewijs te onderbouwen.

In die stilte bestaat geen angst, geen: “voor wat hoort wat”, daar ben je gewoon wie je bent. Zonder oordeel, zonder jaloezie, zonder vergelijking, zonder rollen. Gewoon jij.Hoe fijn zou het zijn als we dit moment veel vaker zouden kunnen gaan inzetten. Vanuit de intentie om lief te hebben en zonder oordeel te doen waar jouw talenten liggen.

Wanneer je namelijk jouw talenten inzet, dan kost dit totaal geen energie. Het is er namelijk al, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Iets heel anders dan competenties. Jouw talenten zijn zo ongelooflijk waardevol voor deze wereld. Het mooie is, dat iedereen weer andere talenten bezit en al die talenten samen kunnen de mooiste dingen maken.

Dus : keer eens wat vaker naar binnen. Voel jij wie jij bent en zet jouw talenten in!

cropped-cropped-img_20180203_161912.png