Dat er zoveel meer mogelijk is dan wij denken, dat is een feit. Dat je gedachten zoveel meer invloed hebben op je gezondheid en dat daar nu nog zo weinig mee gedaan wordt, dat is eigenlijk te bizar voor woorden.

Door andere keuzes te maken en anders te gaan leven, kun je zoveel meer invloed uitoefenen dan je nu denkt! En ja het vergt lef en moed, en waarschijnlijk moet je dwars door je eigen angsten heen, maar het is dus wel écht mogelijk om jezelf beter te gaan voelen.

4 jaar geleden kreeg ik de diagnose MS. Ik koos ervoor om geen medicijnen te gaan slikken, maar op zoek te gaan naar andere manieren om mijn lichaam te helen. Ik ben mezelf gaan verdiepen in het zelfhelende vermogen. Ik heb heel veel boeken over dit onderwerp gelezen, ben een opleiding REIKI gaan volgen en ik heb diverse alternatieve behandelingen gevolgd. Mijn klachten zijn niet erger geworden en mijn MRI is stabiel gebleven. Ik heb geen schubs meer gehad en mijn doel is dat dit ook niet meer gaat gebeuren.

Dit is ook de reden geweest dat ik gestart ben met mijn eigen bedrijf! Ik wil mensen laten inzien dat er meer mogelijk is. Ik geloof erin dat liefde heelt en dat onze diagnoses ons iets willen vertellen. En dat als je echt gaat luisteren naar je lichaam en daarnaar handelt, dat er magische dingen kunnen gebeuren. Dat je een enorme persoonlijke groei kunt doormaken én dat jouw verhaal weer anderen kan helpen in hun proces.

In de week van 14 januari 2019 organiseer ik  daarom een GRATIS CHALLENGE over het zelfhelende vermogen. Je ontvangt elke dag een opdracht die jou laat ervaren wat de eerste stappen zijn die je kunt zetten. Je gaat ervaren dat je zelf wel degelijk heel veel invloed kunt uitoefenen. Als je interesse hebt, kun jij je hieronder aanmelden.

Op een besloten account op INSTAGRAM zal ik de posts ook gaan delen en in deze groep is er de mogelijkheid om op elkaar te reageren. Mocht je hier ook aan mee willen doen, zet dan je IG – naam erbij. Ik nodig je dan uit voor het besloten IG – account :  het _zelfhelende_vermogen.

                 Zie ik jou in januari???

  AANMELDEN GRATIS CHALENGE

 

 

img_20180920_070524_7141787411352982787203.jpg