Herken jij jezelf in de volgende vragen?
Hoe behoud ik mijn eigen energie? Hoe kom ik uit mijn hoofd weer terug in mijn lijf? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet steeds leegloop als ik in drukke ruimten ben? Hoe kan ik mijn eigen energie hooghouden?

Lees snel verder…..

Hoe fijn zou het zijn als je even een ochtend voor jezelf zou hebben. Een ochtend waarin je helemaal niets anders hoeft dan gewoon te ZIJN. Jezelf en jouw gedachten overgeven en ervaren hoe het is om helemaal opgeladen te worden d.m.v. een energetische klankhealing.

Hoe lekker zou het zijn als je hoofd helemaal leeg is……en dan bedoel ik even zonder gedachten. Dus echt even helemaal stil. Geen geluid. Geen gedachten. Geen lijstjes. Geen energie die verloren gaat aan gedachten die altijd weer emoties met zich meebrengen.
Hoe fijn zou het zijn als je na deze ochtend naar huis gaat met tools om jezelf uit je hoofd te krijgen en weer energetisch op te laden?
Want dat is precies wat we gaan doen op zondag 19 mei. Samen met Marja Pullens             (energetisch klankhealer) organiseer ik:

HEAL YOUR MIND

We ontmoeten jou graag op een super mooie en rustige locatie midden in de natuur. ( omgeving Utrecht) Je gaat ervaren hoe het is om uit je hoofd in je lijf te gaan en je zult een complete klankhealing krijgen. Natuurlijk ga je naar huis met nieuwe inzichten en tools die jou echt gaan helpen om na deze dag zelf in te zetten.

WANNEER:      zondag 19 mei
TIJD:                  10.00 – 13.00 uur
WAAR:              omgeving Utrecht
Maximaal 8 personen
Investering:       85, – exclusief BTW
Inclusief:            koffie, thee, wat lekkers, opdrachten en een complete energetische   klankhealing

WINACTIE

Omdat dit een nieuw event is, geven we 1 kaartje gratis weg! Als je kans wilt maken op een GRATIS kaartje, koop dat een kaartje en deel dit event in jouw storie op een originele manier op IG en tag mij @uitliefdevoorjezelfleven en / of Marja @marja.pullens in jouw verhaal.

Wie weet, ben jij straks de winnaar! (De winnaar krijgt het geld terug gestort)

Deze actie loopt tot 5 mei.

DUO – ACTIE

Vind je het leuk om met een vriendin, zus, collega, mede-onderneemster te komen, dan bieden we jullie een DUO-KAARTJE aan. Je ontvangt dan € 20,00 korting voor jullie samen. Een DUO-KAARTJE kost dan slechts € 150,00 excl. btw. Bij het aanmelden wordt de korting automatisch verrekend.

Let op, er zijn maar 8 plekjes beschikbaar.

Het lijkt ons super om jou daar te ontmoeten!

Zie ik jou daar?

Lieve groet,

Paula

AANMELDEN KUN JE DOEN  DOOR OP DE LINKJES HIERONDER TE KLIKKEN

IK MELD ME AAN VOOR HEAL YOUR MIND
IK MELD ME AAN VOOR DE DUO KAARTJES