img_20180910_071104_7268475258523820727263.jpg

Wat zou er gebeuren als we allemaal vanuit liefde zou gaan leven? Als we de angst en de onmogelijkheden even achterwege laten en gewoon elke dag bewust voor liefde kiezen. Overal om ons heen en in elke situatie.

In de week van 5 november wil ik jou meenemen op een reis. Een reis vol liefde, waarin jij jezelf gaat verbazen, upliften, en heerlijk gaat voelen. Geliefd en zoveel liefde om te geven. Aan alles en iedereen.

Bij liefde hoort geven en ontvangen. Met liefde ga ik elke dag ook iets moois weggeven. Als cadeau, vanuit liefde. Omdat ik weet wat liefde met je doet. Omdat ik weet dat het heelt, geneest en zachter maakt.

En het mooie is, je hoeft er helemaal niets voor te kunnen. Je hoeft nergens in uit te blinken. Je kunt gewoon volledig jezelf zijn. Het enige dat je van jezelf kunt vragen is of je deze week extra lief voor jezelf wilt zijn en je oordelen over jezelf weglaten. En natuurlijk durf je ook te ontvangen.

Doe je samen met mij mee?

Voor 11,11 euro krijg jij toegang tot het besloten IG account:

Een_ week_vol_liefde.

Een week lang:

* inspiratie,

* opdrachten,

* live – sessies waarin ik mijn kennis met jou deel

* affirmaties

* meditaties

EN……..

*Elke dag geef ik een mooie prijs weg!

En natuurlijk ontvang je dit alles met heel veel liefde.

We starten op maandag 5 november! De content blijft natuurlijk langer zichtbaar en is altijd terug te luisteren en kijken!

Je gaat ervaren wat liefde met je doet en je gaat voelen wat het verschil is als je vanuit liefde voor jezelf gaat leven. Keuzes maken wordt makkelijker als je jezelf op nummer 1 zet!

Een week vol liefde is een investering in jezelf omdat jij het waard bent om vanuit liefde voor jezelf te gaan leven!

Doe je met mij mee?

#eenweekvolliefde ❤

Meld je aan via het formulier hieronder en je ontvangt van mij een tikkie. Na de betaling krijg je toegang tot het besloten account.