Lisa over de SEA &SOUL: “Ik vond het heel mooi om mee te maken. Deze coachsessie geeft mij net dat ene zetje om meer achter mijn droom aan te gaan”

Nicole: “Het was heel bijzonder en alles kwam samen”

 

Tijdens een exclusieve 1 op 1 sessie van 2, 5 uur op het strand van Wijk aan zee, ga ik graag met jou een laagje dieper.

Kernwoorden : verbinding, begrip, bewustzijn, missie, spiritueel

Voor wie?

Voor jou :

*Als je voelt dat jij hier iets te doen hebt, maar nog niet precies helder hebt wat dit is.

*Als je jouw unieke verhaal wilt delen, maar niet weet hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

*Als je voelt dat het tijd is om een eerste stap te gaan zetten om te gaan doen waar jij heel blij van wordt, waar je hart van gaat stralen.

  • Als je nog niet helemaal hoe je dat aan moet pakken en in je hoofd blijft zitten.

*Als je voelt dat er “meer “ is en dat je dit nog spannend vindt om te delen met anderen.

 

We starten met een kopje thee of koffie met wat lekkers om vervolgens een intentie neer te zetten en het strand op te gaan. Daar zoeken we eerst de stilte op en vertel jij jouw verhaal. Aan de hand van de vragen waar jij op dat moment mee worstelt, zal er een coachsessie plaatsvinden die een laagje dieper gaat dan normaal.

20180921_1057145114046641665938982.jpg

Door meditatie en visualisatie ga jij helder voor je zien en voelen wat het met je doet als jij jouw missie gaat leven. Door vooral intuïtief te coachen garandeer ik je dat je met nieuwe inzichten naar huis gaat en dat je een eerste stap kunt zetten om te gaan doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waar al jouw talenten samen komen.

IMGP1355

Een mooi moment om jezelf op de eerste plaats te zetten en vanuit de liefde voor jezelf deze middag aan jezelf te gunnen. Omdat jij het waard bent!

Beschikbare data: dinsdag 16 april  – maandag 6 mei

Tijd: 10. 30 uur – 13.00 uur

De datum kan altijd aangepast worden aan jouw en mijn beschikbaarheid.

Prijs :150,-exclusief BTW

Aanmelden kun je doen via het onderstaande formulier in te vullen! Ik neem dan contact met je op. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

“Een paar dagen geleden had ik een coachingsessie, en deze sessie was net het ene zetje dat ik nodig had om weer voor mijn doel te gaan.!” ( Lisa)

” Door de mooie gesprekken, de visualisatie en een oefening ben ik er achter gekomen wat ik wil voor de toekomst. Het was heel bijzonder en alles kwam samen.” ( Nicole) 

pg1949262-87fb49db-bb1a-42ac-8d37-6c171d27a7553078747852670248421.png