Herken jij jezelf in de volgende zinnen:

Wat zullen anderen denken?
Wie ben ik nu eigenlijk?
Hoe ziet mijn toekomst er nu uit?
Hoe krijg ik mijn energie weer terug?
Ik kan toch niet altijd nee zeggen ?
Ik wil zoveel meer dan ik nu kan!
Ik weet het gewoon even niet.
Mijn relaties en vriendschappen zijn anders nu ik niet meer alles kan.
En mijn werk, hoe moet dat nu ?

Ik weet als geen ander wat het is om jezelf niet op de eerste plaats te zetten en daardoor je eigen energie te verliezen. En ik weet ook dat dit dus anders kan!

Ook jij verdient het om te stralen!

cropped-Screenshot_2018-04-11-20-55-07-1.png

Jij kunt jouw eigen energie verhogen. Je kunt écht minder last hebben van gedachten die jou belemmeren en gaan doen wat je het allerliefste doet zonder je schuldig te voelen.

Simpelweg door zelf de regie in eigen handen te nemen, door keuzes te leren en durven maken die jou in je kracht zetten en weer energie geven! En dit is precies wat ik jou kan leren 🙂

Anderen zeggen het volgende over mij:

Amanda:Door de ervaringen van Paula voelde ik me echt gehoord en begrepen!  Ze leerde mij dat ik keuzes mag maken die voor mij goed voelen en niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Dayenne: Ik ben me veel bewuster van de dingen die ik kan en kijk op een andere manier naar de toekomst. Zie meer mogelijkheden in plaats van alleen maar beperkingen. Ik vaar meer mijn eigen koers en voel me op sommige momenten echt sterker.

Renske: Het afstemmen van de energie aan het begin van elke sessie was erg bijzonder! De vraagstelling was soms vrij direct, wat bij mij ook nodig is om achter het ware antwoord te komen.  

Meer lezen over wat anderen zeggen? Recensies

cropped-screenshot_2017-07-14-16-22-53-12.jpg

Ik coach zowel offline als online. Een coachtraject begint altijd eerst met een kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat het van beide kanten goed voelt en connectie is voor mij een voorwaarde om optimaal te kunnen coachen.

Ik bied verschillende coachtrajecten aan. Zowel eenmalig : SEA & SOUL SESSIE ,

als live – dagen SEE YOU AT SEA

als langere trajecten:

Coaching vanuit liefde voor jezelf

*duur : 5 sessie

*intakegesprek , evaluatiegesprek , 3 coachsessies van maximaal een uur

*inclusief opdrachten

*zowel offline als online

*prijs: 300,- euro exclusief BTW

Voor bedrijven hanteer ik andere tarieven.

Een dag vol liefde

Regelmatig organiseer ik live trainigsdagen waarin we aan de gang gaan met mindset! Als je op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan even in voor de inspiratiemail via onderstaande link. Je ontvangt dan ook meteen het gratis e – book direct in jouw mail.

Inschrijven inspiratiemail, als cadeau ontvang je gratis mijn nieuwste e – book!

Als je nu meteen al denkt…..JAAAA ik ben benieuwd en wil graag GRATIS kennismaken, dan kun je mij hieronder een berichtje sturen. Ik zal dan contact met je opnemen.